+31 516 850966
VOOR 17:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €3514 DAGEN BEDENKTIJD 600+ MERKEN

UW ZENDING ONLINE TRACEREN

Terug naar Bezorgen

Zodra wij uw pakketje hebben verstuurd wilt u het natuurlijk kunnen volgen via internet. Dat is wel zo handig om te kunnen zien wanneer uw bestelling ongeveer aankomt. Hieronder leggen we uit hoe dat werkt bij Werken met Merken.

ZENDINGEN MET DE PAKKETBEZORGER

Het overgrote deel van de producten uit ons assortiment past niet door de brievenbus en zullen wij dus aan de pakketbezorger meegeven. In dit geval krijgt u van ons een e-mail op het moment dat wij uw bestelling versturen. In die e-mail staat dan een link naar een webpagina waar u uw bestelling kunt traceren. Hou er wel rekening mee dat het nog enkele uren kan duren voordat uw bestelling daadwerkelijk online traceerbaar is!

U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen voor een indicatie van het tijdstip van bezorging. We helpen u graag.

ZENDINGEN MET DE POSTBODE

Sommige spullen uit ons assortiment zijn zo klein dat ze prima door de brievenbus passen. In zo'n geval geven wij uw zending dan ook aan de postbode mee, zodat u niet thuis hoeft te blijven om uw bestelling in ontvangst te nemen. Het betekent helaas ook dat u uw bestelling niet online kunt traceren.

Terug naar Onze klantenservice