+31 516 850966
VOOR 17:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €3514 DAGEN BEDENKTIJD 600+ MERKEN

Onderhoud en reparatie in en rondom uw caravan of camper

Caravans en campers over de hele wereld dienen te voldoen aan duurzame en zuinige kwaliteitsstandaarden. Er zijn daarom veel verschillende specialistische artikelen voor reparaties in en rondom uw caravan of camper. Om u het juiste product te kunnen adviseren hebben wij een overzicht gemaakt met diverse toepassingen en dan de bijbehorende lijm- en kitsoorten.

Sika biedt een breed scala aan producten voor specifieke oplossingen voor in en rondom uw caravan of camper. Denk hierbij aan montage van de schotel of het afdichten van het dakraam. Ook hebben wij het merk Dekalin voor reparatie in- en rondom de caravan of camper. Voor schoonmaak en onderhoud raden wij u de Riwax caravan en camper producten aan.

De meest voorkomende toepassing is het monteren van zonnepanelen op uw camper of caravan. Hiervoor kunt u de Sikaflex 552 AT gebruiken. Het waterdicht maken van een dakluik van een camper of caravan is ook een veelvoorkomende toepassing, hiervoor hebben wij de Sikalastomer 710 in ons assortiment. Voor het afdichten rondom uw caravan of camper adviseren wij een UV-bestendige kit zoals de Sikaflex 521 UV. De Sikaflex 221 wordt meestal gebruikt voor het afdichten van deuren, luiken, ramen en dakluiken in uw caravan of camper, deze is alleen minder UV-bestendig dan de Sikaflex 521 UV. Mocht u er niet uitkomen dan kunt u ook altijd contact opnemen met onze klantenservice voor specifiek advies.

Veelvoorkomende toepassingen voor onderhoud en reparatie rondom of in caravan of camper


1. Lijmen en kitten voor interieur caravan of camperWaarom lijm en kit gebruiken in interieur van caravan of camper?

Technologische voordelen

Aanbevolen producten voor afdichten en lijmen in interier camper/caravan

2. Lijmen en kitten voor assemblage van carrosserieën en buitenafdichtingen
Waarom lijmen bij assemblage van carrosserieën en exterieur gebruiken in caravan of camper?

Technologische voordelen

Aanbevolen producten voor carrosserieën en buitenafdichtingen van caravan of camper:

3. Ruitverlijming caravan of camperWaarom ruitverlijming?

Technologische voordelen

Aanbevolen Sika producten voor ruitverlijming van camper of caravan:

4. Reinigen en onderhouden van uw camper of caravan
- Voor het reinigen van de buitenkant adviseren wij u de allesreiniger Riwax Camper & Caravan Outside Clean.
- De Riwax Camper & Caravan Window Clean reinigt grondig uw glas, acryl en plexiglas en zorgt voor een helder en streepvrij resultaat.
- Als wax voor uw camper of caravan adviseren wij de Riwax Wax & Protect voor een milde verzorging en effectieve bescherming voor alle gelakte oppervlakken.
- Riwax Protect & Shine kan achteraf aangebracht worden ter oppervlakbehandelingsmiddel met verzorgende conserveringsstoffen voor een perfecte diepe glans.
- Als u last heeft van krassen dan adviseren wij de Riwax Clean & Polish. Dit is een polijstmiddel voor verweerde lakken of voor het verwijderen van diepere krassen.
- Wilt u nog even de binnenkant van uw caravan of camper meepakken? Gebruik dan de Riwax Camper & Caravan Inside Clean
- Voor het impregneren van uw stoelen, vloerkleden, voortenten, stoffen kappen en zonneluifels adivseren wij u de Riwax Camper & Caravan Protect Shield.