+31 516 850966
VOOR 17:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €3514 DAGEN BEDENKTIJD 600+ MERKEN

TRISTAR KA-5813 CONVECTORKACHEL

OMSCHRIJVING

Is het in je werkkamer ook altijd zo fris? Met de Tristar KA-5813 Convectorkachel is dit verleden tijd. Deze Convectorkachel beschikt over een turbofunctie waardoor de kamer zich extra snel verwarmt. Deze kachel bevat 4 verschillende instellingen en 2 warmtestanden. Zo creëer je moeiteloos altijd de perfecte temperatuur in huis.

Turbofunctie
De Tristar Convectorkachel beschikt over een turbofunctie. Met de turbofunctie kun je de kamer extra snel verwarmen. Daarbij heb je 4 verschillende instellingen en een instelbare thermostaat die je assisteert de perfecte temperatuur aan te houden. Ook heeft de kachel twee verschillende warmtestanden. De eerste warmtestand bevat 1250 Watt waardoor je met minder energie je kamer lekker kunt verwarmen. Warmtestand twee gebruikt 2000 Watt en zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten tot de kamer warm is. Ideaal om te gebruiken in de slaapkamer, woonkamer of werkkamer.

Compact en makkelijk te verplaatsen
De Convectorkachel is makkelijk te verplaatsen door zijn geïntegreerde handvatten. Daarnaast is hij ook erg compact waardoor hij in elke ruimte past. Ook is hij daardoor eenvoudig op te bergen op zolder of in de kast als je hem even niet nodig hebt.

Oververhittingsbeveiliging
De Convectorkachel is veilig in gebruik door zijn oververhittingsbeveiliging. Hierdoor is hij ideaal om te gebruiken met het hele huishouden. Verlaat zonder zorgen de ruimte bij het gebruik van de kachel door de oververhittingsbeveiliging.

Wat vind je in de doos?
Tristar Convectorkachel, handleiding

SPECIFICATIES

EAN code 8713016099235
Product nummer KA-5813

EIGENSCHAPPEN

  • Compact op te bergen en makkelijk te verplaatsen
  • Beschikt over 4 verschillende instellingen een turbofunctie en 2 warmtestanden zodat je altijd een perfecte temperatuur creëert
  • Beschikt over oververhittingsbeveiliging
  • Past in iedere ruimte zoals slaapkamer, woonkamer en werkkam

ALTERNATIEVEN VOOR TRISTAR KA-5813 CONVECTORKACHEL

Tristar KA-5813 Convectorkachel Tristar KA-5813 Convectorkachel
Niet leverbaar
  • Beschikt over oververhittingsbeveiliging
  • Compact op te bergen en makkelijk te verplaatsen
  • Past in iedere ruimte zoals slaapkamer, woonkamer en werkkam