+31 516 850966
VOOR 17:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €2514 DAGEN BEDENKTIJD 600+ MERKEN

ECOSTYLE GAZON 4-IN-1

OMSCHRIJVING

Gazonherstel is dé totaaloplossing voor een optimaal herstel van kale plekken in jouw gazon. De praktische oplossing om beschadigingen, die ontstaan zijn door intensief gebruik (bijv. onder speeltoestellen), na het verwijderen van onkruiden of door urinebrandplekken, te herstellen.

De samenstelling van graszaad, organisch meststof, kalk en zaaigrond zorgt ervoor dat jouw gazon zich na een week zichtbaar zal herstellen. De zaaigrond houdt goed vocht vast; dit is nodig om het graszaad te laten kiemen. De organische meststof en de mineraalrijke kalk zorgen dat het  graszaad uit kan groeien tot sterk gras met een sterke wortel. De kale plekken in het gazon zullen snel dichtgroeien.

EIGENSCHAPPEN

  • Supersnel een mooi dicht gazon.
  • Al resultaat na 7 dagen.
  • Bevat graszaad, meststof, kalk en zaaigrond.

TOEPASSING

Gazonherstel bevat graszaad, meststof, kalk en zaaigrond in één. Jij kunt dit het beste toepassen van maart tot en met september.

GEBRUIK

Start met het los maken van de grond op de kale plekken, doe dit met behulp van een krabber. Verwijder de wortel- en plantenresten. Strooi een laagje Gazonherstel over de kale plek.  Geef daarna voldoende water zodat de plek niet uitdroogt en het zaad goed kan ontkiemen.

TIP

De 300 gram is geschikt voor 5 tot 10 kale plekken. De 500 gram is geschikt voor 8 tot 10 kale plekken.